Financial Controller

Greb om økonomi og IT? Aarhus N

Har du lyst til at blive nøglespiller i furniparts

digitaliserings- og effektiviseringsrejse? – og brænder du for at gøre en forskel gennem kvalitetsbevidst arbejde, hvor der er højt til loftet og ufravigeligt fokus på udvikling og eksekvering? Så er du måske den financial controller, vi mangler hos furnipart.

 

Du vil med reference til CFO indgå i vores Shared Service afdeling omfattende Finance, IT, HR og Customer Support bestående af 7 personer. Din base bliver i

Finance, hvorfra du – udover klassiske

økonomi-/regnskabsopgaver – også bliver dybt involveret i optimerings- og udviklingsopgaver på tværs af hele værdikæden:

 

  • Perioderapportering og årsrapporter
  • Drift af eksisterende - og udvikling af nye - BI rapporter (PowerBI & Jet Professional)
  • Drivkraft i opbygning af ny rapporteringsstruktur, herunder perioderapport, budget og tværorganisatoriske analyser
  • Rentabilitetsanalyser for kunder og udvalgte markedsregioner
  • Sikring af regnskabsmæssig og skattemæssig compliance
  • Udfordre status quo - med særligt fokus på digitalisering og effektivisering
  • Drivkraft i strategiske projekter med tværgående økonomiske berøringsflader
  • Ad hoc opgaver for shared service teamet

 

 

Greb om økonomi og IT?

 

Du er uddannet inden for økonomi og har sikkert allerede ’høstet’ dine første controller-erfaringer – måske endda i en international handelsvirksomhed. IT er både

en passion og en spidskompetence.

 

 

Du er Excel-ekspert – gerne med lyst til at lære VBA. Erfaring med BI er ikke et krav, men du skal have lysten og evnerne til at blive vores interne superbruger. Du mestrer dansk og engelsk ubesværet.

 

Du ser naturligt komplicerede sammen- hænge og kan gennem analyse og forretningsforståelse skabe overblik med nye vinkler på den eksisterende forretning. Du søger selv relationer i organisationen og trives med at have berøringsflade uden for egen afdeling, ligesom du naturligt kan formidle fagligt komplicerede

problemstillinger for ’ikke-økonomer’.

 

 

Vi er i vækstform!

 

Et stærkt sammenhold, en uhøjtidelig omgangstone og respekt for hinanden er DNA’et i furnipart – og ambitionerne er høje. Dygtige medarbejdere, solide resultater og en positiv udvikling på især de internationale markeder giver grobund for masser af optimisme.

 

Hvis du trives i en organisation, hvor der er adgang til sparring og plads til at tage et selvstændigt ansvar for egne opgaver, så er du på sporet. Motiveres du tillige af varierede opgaver i et internationalt orienteret miljø, hvor der konstant er fokus på muligheder og forbedringer, så skal du søge!

 

 

Ansøgning og CV

 

Mail snarest muligt ansøgning/CV til

job@furnipart.com. Vi vurderer ansøgninger løbende. Vores eksterne HR-samarbejdspartner deltager i processen.

Download opslag som pdf

furnipart A/S blev etableret i 1977 og kan bedst beskrives som en succesrig, innovativ og vækstorienteret virksomhed. Vi fokuserer 100% på at udvikle, designe, markedsføre og sælge møbelgreb og komponenter til de helt store aktører inden for møbel- og køkkenindustrien. furnipart opererer internationalt, og mere end 90% af omsætningen afsættes til eksportmarkederne. furnipart har netop været nomineret som 1 ud af 3 SMV’er til regeringens digitaliseringspris. I 2018 opnåede furnipart en Craddle-to-craddle certificering på en større del af produktpaletten, og vi vandt en German Design Award for vores grebsserie ”EDGE filigree”. Læs mere om os på furnipart.com. Du kan også finde os på LinkedIn og Instagram.

Search for a handle or knob

Receive the latest on new handle designs, designer reviews etc.

subscribe

Join The Mailing List

Vintage

Catalogue

Contact

Search for a handle or knob