Teknisk kvalitetskoordinator

Tæt på produkt, kvalitet og kolleger / Aarhus N

Du har formentlig en teknisk baggrund/uddannelse – gerne erfaring med metal. Ideelt set sidder du i en produkt- og/eller kvalitetsrolle, hvor du arbejder med kvalitetsopgaver i et internationalt miljø, hvor engelsk (måske også tysk) og IT er en naturlig del af din dagligdag.

 

I furnipart arbejder vi med AX2012, CRM 365 og Office-pakken. Vi er åbne for andre indgangsvinkler, så giv lyd, hvis du er nysgerrig og tænker, du kan udfylde rollen.

 

 

Vi er i vækstform

 

Et stærkt sammenhold, en uhøjtidelig omgangstone og respekt for hinanden er DNA’et i furnipart – og ambitionerne er høje. Dygtige medarbejdere, solide resultater og en positiv udvikling på især de internationale markeder giver grobund for masser af optimisme.

 

Hvis du trives i en organisation, hvor der er adgang til sparring og plads til at tage et selvstændigt ansvar for egne opgaver, så er du på sporet. Motiveres du tillige af varierede opgaver i et internationalt orienteret miljø, hvor der konstant er fokus på muligheder og forbedringer, så skal du søge!

 

 

Ansøgning og CV

 

Mail snarest muligt ansøgning og CV til

job@furnipart.com. Indledende samtaler gennemføres løbende. Vores eksterne HR-samarbejdspartner deltager i processen.

Vil du være med til at sikre en ensartet høj kvalitet på vores produkter i en central rolle, hvor du dagligt er i tæt dialog med vore eksterne produktioner, internationale kunder og kompetente kolleger?

 

 

Nøglerolle

 

Du bliver en del af et produkt- og kvalitetsteam, der sætter kvalitetsbarren højt og utrætteligt arbejder på at sikre og videreudvikle et stærkt kvalitets-mindset på tværs af organisationen. Du kommer helt tæt på produkterne og vil aktivt blive involveret i kundeforespørgsler og udviklingsprocesser.

 

Reklamationsbehandling, stikprøvekontrol, teknisk produktsupport, kvalitetsopfølgning/-dokumentation og tæt samarbejde med vores asiatiske furnipart-

kolleger er også opgaver, der bliver en væsentlig del af din varierede dagligdag.

 

 

Din baggrund

 

Vedholdenhed, systematik og samarbejdsevne er nogle af dine personlige varemærker. Suppleret med din evne til at lytte og nysgerrigt undersøge/analysere, vil du skabe respekt om din person, når hverdagens kvalitetsindsatser skal løftes – og kolleger skal involveres, motiveres og følges op på. Arbejdsstilen er præget af proaktivitet og en positiv tilgang til udfordringer.

 

 

furnipart A/S blev etableret i 1977 og kan bedst beskrives som en succesrig, innovativ og vækstorienteret virksomhed. Vi fokuserer 100% på at udvikle, designe, markedsføre og sælge møbelgreb og komponenter til de helt store aktører inden for møbel- og køkkenindustrien. furnipart opererer internationalt, og mere end 90% af omsætningen afsættes til eksportmarkederne. furnipart har netop været nomineret som 1 ud af 3 SMV’er til regeringens digitaliseringspris. I 2018 opnåede furnipart en Craddle-to-craddle certificering på en større del af produktpaletten, og vi vandt en German Design Award for vores grebsserie ”EDGE filigree”. Du kan også finde os på LinkedIn og Instagram.

Download stillingsopslag som pdf

Search for a handle or knob

Receive the latest on new handle designs, designer reviews etc.

subscribe

Join The Mailing List

Vintage

Black theme

Design partners

All rights reserved. Copyright © 2016 furnipart

For use of content please contact furnipart -

fp@furnipart.com

Catalogue

Contact

Search for a handle or knob