furnipart søger grafisk designer/AD'er til barselsvikariat

Da vores dygtige art director går på barsel, har vi brug for en vikar, der med sin sans for detaljen har lyst til at sikre vores grafiske udtryk i de næste 10 måneder.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Lave vores grafiske materiale og kampagner til alle platforme iht. vores visuelle koncepter
  • Medvirke i udviklingen af produkt-marketing-og brandkampagner
  • Udarbejde produktkataloger, brochurer og POS materiale
  • Drive og eksekvere grafiske projekter online som offline

Du løser større projekter og bidrager meget konkret til at skabe succesfulde samarbejder med vigtige internationale kunder.

Grafisk ”håndværker”
Du har en marketing/grafisk baggrund suppleret med min. 5 års erfaring fra en marketingfunktion eller et bureau. Du kan dit grafiske håndværk og behersker Adobe InDesign /Illustrator til finger- spidserne. Dit DNA indeholder både den kreative og den systematiske kode. Du har med andre ord blik for de rigtige grafiske løsninger og en evne til at komme i mål med dine projekter.

Din passion for det visuelle, for de produkter, du arbejder med, og for den forskel professionelt marketingarbejde kan skabe, gør dig til en værdsat kollega og sparringspartner.

Det er vigtigt, at du har orden og struktur i din tilgang til dit arbejde, da der i perioder vil havne mange forskellige opgaver på dit bord. Du skal desuden kunne begå dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansættelsen løber fra 1. september til og med 30 juni 2022. Indledende samtaler gennemføres løbende, så send din ansøgning, CV samt link til portfolio til job@furnipart.com. snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til salgs-og marketingchef Mads Helm-Petersen på tlf. 27 61 26 20. Læs mere om virksomheden på www.furnipart.com.


Du kan også finde os på LinkedIn og Instagram.

furnipart A/S blev etableret i 1977 og kan bedst beskrives som en succesrig, innovativ og vækstorienteret virksomhed. Vi fokuserer 100% på at udvikle, designe, markedsføre og sælge møbelgreb og komponenter til de helt store aktører inden for møbel- og køkkenindustrien. furnipart opererer internationalt, og mere end 90% af omsætningen afsættes til eksportmarkederne. Læs mere om os på furnipart.dk.
Du kan også finde os på LinkedIn, FaceBook og Instagram.

Please choose your language

You are about to change language